CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Το πανόραμα 24Η Αγωνιστικής Super League



Κέρκυρα-Πλατανιάς 2-1

Ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής έμεινε η Κέρκυρα, η οποία με δύο τέρματα του Κυβελίδη νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Ο Μπέλιτς το γκολ για τους φιλοξενούμενους, δύο δοκάρια ο ΑΟΚ
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας, είχε και τις ευκαιρίες, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα η Κέρκυρα παίζοντας με αντεπιθέσεις σε δυο τελικές προσπάθειες που έκανε πέτυχε και δύο γκολ με τον Λεωνίδα Κυβελίδη.

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - Κέρκυρα-Πλατανιάς 2-1 ( HIGHLIGHTS )

Παπακώστας: «Όσο υπάρχουν ελπίδες θα παλέψουμε» 

Η Κέρκυρα με τη νίκη της επί του Πλατανιά κρατήθηκε ζωντανή σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία, όπως δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας

Η Κέρκυρα με τη νίκη της επί του Πλατανιά κρατήθηκε ζωντανή σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία, όπως δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας.

Αναστασιάδης: «Απαράδεκτα όλα»

Έξαλλος ο Αναστασιάδης
Με όλους με όλα τα έβαλε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα του Πλατανιά με 2-1 από την Κέρκυρα. Ο προπονητής της ομάδας των Χανίων με την λήξη του αγώνα εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος.
Στο στόχαστρο του Αναστασιάδη μπήκαν η διαιτησία, το γήπεδο , η απόδοση των δυο ομάδων αλλά και κάποιες... μπάλες που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο!
«Απαράδεκτα όλα. Διαιτησία, ποδόσφαιρο, γήπεδο, όλα ήταν κακάσχημα. Παίζαμε με πέντε μπάλες στα τελευταία πέντε λεπτά», ήταν η δήλωση του Αναστασιάδη.
Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος παίζοντας έξυπνα και κλείνοντας τους χώρους πήρε ένα σημαντικό διπλό με 1-0 στην έδρα του Πανθρακικού.
ΜάντζιοςΌση τύχη έλειπε από τον Ατρόμητο στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε τρία δοκάρια, ήρθε μαζεμένη στον αγώνα απέναντι στον Πανθρακικό.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχε ένα σημαντικό γκολ στο πρώτο μέρος, ξεκίνησε με δοκάρι στην επανάληψη όμως στη συνέχεια χρειάστηκε τη βοήθεια του Ράντμαν για να κρατήσει αυτό το 1-0. 
Συνεχεια...

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-1 ( HIGHLIGHTS )

Δερμιτζάκης: «Θα φτάσουμε στο στόχο μας»


Ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε στην κατοχή που είχε η ομάδα του και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Αναστόπουλος: «Σημαντική νίκη»
Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην τύχη που είχε η ομάδα του απέναντι στον Πανθρακικό
"Ηταν μία δύσκολη νίκη και πολύ σημαντική για το βαθμολογικό κομμάτι. Για την εικόνα του παιχνιδιού είχαμε από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-4

Ο καλύτερος φετινός Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από την Κρήτη και για πρώτη φορά στην ιστορία του νίκησε με το βαρύ 4-0 τον ΟΦΗ. Δύο γκολ ο Τζιμπούρ, από ένα Βλαχοδήμος και Παπάζογλου. Ποιος ήταν ο MVP και ποιος ο αδύναμος κρίκος. Συνεχεια...


ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-4 ( HIGHLIGHTS )

Πετράκης: "Μας στεναχωρεί και μας πεισμώνει"


Πετράκης
Στεναχωρημένος όχι όμως και απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (0-4), στέλνοντας μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Μίτσελ: "Η ομάδα αποκτά ένα στυλ"

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΙΦΗ απέδειξε πως αποκτά ένα στυλ κάτι το οποίο ευχαριστεί όλους σύμφωνα με όσα είπε ο Μίτσελ Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΙΦΗ απέδειξε πως αποκτά ένα στυλ κάτι το οποίο ευχαριστεί όλους σύμφωνα με όσ
α είπε ο Μίτσελ.
  

Λαμπρόπουλος: "Όλη η χρονιά το ματς με Βέροια"

Μήνυμα αντεπίθεσης και αντιστροφής του κλίματος μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στέλνει μέσω δηλώσεών του ο Αντρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος χαρακτηρίζει ματς δίχως αύριο αυτό με την Βέροια.

Μασάντο: "Θα βοηθήσω τον Μίτσελ..."


Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο παιχνίδι του εξέφρασε ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του Μίτσελ και τόνισε πως θέλει να τον βοηθήσει ενόψει της νέας σεζόν. Τι είπε ο Αμπντούν.

Μέγιερι: "Μπράβο Αβραάμ!"


Ενθουσιασμένος από τη νίκη της ομάδας του στην Κρήτη (4-0) εμφανίστηκε ο Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος φυσικά και δεν ξέχασε την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Η σημερινή είδηση δεν είναι μονάχα η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη επί του ΟΦΗ (4-0), αλλά και η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην βασική ενδεκάδα.  
24η Αγωνιστική
02/03/2013
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
0-1
02/03/2013
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
2-1
02/03/2013
ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
0-4
03/03/2013
ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δεν έγινε ο αγώνας
03/03/2013
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν έγινε ο αγώνας
03/03/2013
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν έγινε ο αγώνας
03/03/2013
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ

Δεν έγινε ο αγώνας
04/03/2013
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ

Δεν έγινε ο αγώνας

PLANET SPORTS TV LINKS


Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights