CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία Κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία Κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.
279.        ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Θέλει αλλά δεν μπορεί η Μαγιόρκα, παρά τις προσπάθειες της από την τελευταία της νίκη πέρασαν οκτώ αγωνιστικές (0-2-6). Πιο “ομάδα” η Γρανάδα, έχει τον πρώτο λόγο για το παιχνίδι, αν και θα θέλαμε πιο ψηλά τον άσο.
280.        ΟΥΕΣΚΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Ήττα μέσα στο πρόγραμμα για την Ουέσκα το 3-1 στην απόρθητη έδρα της πρωτοπόρου Έλτσε, επιστρέφει στην έδρα της όπου προέρχεται από δύο σερί νίκες και κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Αλκορκόν (4-1-9) το καλό μπορεί να τριτώσει. Στο 2,00 ο 0:0 ασιατικός άσος.

281.        ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Εξαιρετική η παράδοση της Τορίνο απέναντι στην Παλέρμο, 15-3-0 μετράει από το τελευταίο διπλό το 1932, οι Σικελοί άλλαξαν και πάλι προπονητή, με τον Γκασπερίνι να επανέρχεται, αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται. 0-5-8 μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι, οδεύουν για ακόμα μια ήττα.
282.        ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Δεν κοντράρεται στην έδρα της η φορμαρισμένη Ναϊμέγκεν (4-0-1 στα πιο πρόσφατα, 4-5-3 το ρεκόρ της),ειδικά κόντρα στη Φέγενορντ του 5-2-5 εκτός. Πολύ δυνατά μοιάζουν over και GG.
283.        ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Εξαιρετική με τον Ουϊγκούν στον πάγκο η Γκαζιάντεπσπορ, στα τελευταία τρία κέρδισε Κασίμπασα και Μπούρσασπορ εντός  ενώ πήρε 1-1 στην έδρα της Μπεσίκτας. Εντελώς εκτός ρυθμού ρο 2013 η Αντάλια (1-1-5), 0-7-4 μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι, πολύ Χ και λίγο διπλό δείχνει να έχει το ματς.
284.        ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ
Σε καλό φεγγάρι η Καϊσέρισπορ (4-1-0 στα πιο πρόσφατα), 5-4-2 μετράει στην καυτή έδρα της υποδεχόμενη την ουραγό Μερσίν του 0-5-7 εκτός. Δυνατές επιστροφές έχουν οι γηπεδούχοι, 7-1-0 δείχνει η παράδοση, φωνάζει για άσος το ματς.  
285.        ΑΑΛΕΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ
Ομάδα για εκτός έδρας παιχνίδια η Άαλεν (3-3-5 εντός, 5-4-3 εκτός), επέστρεψε εμφατικά στις επιτυχίες η Σαν Πάουλι με το 3-0 επί της ΦΣΒ Φρ. την προηγούμενη αγωνιστική και παρά το αναιμικό 1-4-6 που μετράει εκτός σετ τιμές αουτσάιντερ θα την προτιμήσουμε. 0:0 διπλό. 
286.        ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
Ή του ύψους ή του βάθους φέτος η Μόναχο 1860, έβγαλε τρελό διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ αλλά δεν κέρδισε στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια στο σπίτι της. Εμπιστευόμαστε εκτός έδρας την Ίνγκολσταντ (4-5-2), της πηγαίνει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Χ2 και για τους τολμηρούς ξερό διπλό.
287.        ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ
Σε αυτό το παιχνίδι θα δείξει η Κολωνία (τρέχει αήττητο 6-5-0) τις αντοχές της στην κούρσα της τρίτης θέσης. Δυνατή στην έδρα της η ΦΣΒ Φρ. (6-1-4), αλλά θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, σε παιχνίδι που πάντως χρειάζεται κάλυψη στο Χ. 
288.        ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
6-3-1 μετράει εντός η Γιούνγκ Μπόις, 7-4-0 δείχνει η πρόσφατη παράδοση, και πάλι ο άσος δεν είναι φαβορί αφού οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο καθαρές ήττες (2-0 και 4-0) και η 3η της βαθμολογίας Σεν Γκάλεν μετράει 4-3-3 εκτός. Πάσο ή Χ2.
289.        ΣΕΡΒΕΤ- ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Σερβέτ στο εξάποντο κόντρα στη Λωζάννη, η Βασιλεία όμως είναι… Βασιλεία και έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο παιχνίδι.  
290.        ΜΠΡΕΣΤ – ΛΥΩΝ
Το παλεύει καλά η Λυών, η πειστικές νίκες της επί Μπορντό (0-4) και Λοριάν (3-1) δείχνουν ότι μπορεί να ακολουθήσει –μέχρι κάποιο βαθμό- την Παρί. Ομάδα έδρας η Μπρεστ (5-2-5), δίνουμε τον πρώτο λόγο στο διπλό αλλά στο 1,90 δεν θα μπλέξουμε.
291.        ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΧΟΡΣΕΝΣ
Επανέναρξη στη Δανία, 6-4-0 μετράει εντός η Νόρντζελαντ, η Χόρσενς (3-4-2 εκτός )είναι ομάδα του χεριού της.
292.        ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ
Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Λεβαδειακός (0-2-3), από δύο ήττες προέρχεται η Ξάνθη που  έδειξε εμφατικά στο 0-2 από τη Βέροια ότι δεν θέλει να βγει Ευρώπη. Άσος για τους πονηρούς.
293.        ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΑΛΚΜΑΑΡ
Πέντε σερί ήττες, 0-3-5 από το τελευταίο της τρίποντο συμπλήρωσε η Βααλβάικ, Στο 1,80+ το 0:0 ασιατικό διπλό δεν είναι άσχημο, το θέμα είναι ποια Άλκμααρ θα παρουσιαστεί στο γήπεδο. Αυτή που χάνει εντός από Γκρόνιγκεν και Μπρέντα η αυτή που μεσοβδόμαδα θριάμβευσε επί του Αίαντα με 0-3 στο κύπελλο;
294.        ΡΟΝΤΑ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Ανώμαλη προσγείωση για τη Ρόντα το 4-0 από την Ουτρέχτη την προηγούμενη αγωνιστική (2-6-0μετρούσε πριν από αυτό) η Γκρόνιγκεν είναι με τις μέρες της. Πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να ήταν.
295.        ΚΑΤΑΝΙΑ – ΙΝΤΕΡ
Εξαιρετική φέτος η Κατάνια (7η στην κατάταξη), στη Σικελία είναι πανίσχυρη  (9-2-2) και παρά τη φανέλα της Ίντερ ο άσος δικαίως δίνεται σε τιμές φαβορί. Από έξι σερί αμφίσκορα προέρχονται οι νερατζούρι,over και GG έληξαν τα τρία προηγούμενα στην ίδια έδρα, αρκετά πιθανή μοιάζει η επανάληψη.
296.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ
Ομάδα επιθετική η Μπολόνια (9/13 over 2,5 και GG εντός), φωτιά στην αντεπίθεση η Κάλιαρι (8/13 GGεκτός), θα πάμε με τα πολλά γκολ.
297.        ΠΕΣΚΑΡΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Δεν δείχνει να έχει δυνάμεις η Πεσκάρα να κυνηγήσει την παραμονή (0-1-6 στα επτά πιο πρόσφατα), αλλά και η Ουντινέζε δεν εντυπωσιάζει ώστε να τη στηρίξουμε σε αποδόσεις φαβορί.
298.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΠΑΡΜΑ
Κάνει κοιλιά η Πάρμα, στα πέντε τελευταία πήρε μόλις ένα Χ ενώ δεν έχει νίκη στα επτά πιο πρόσφατα. Αδύναμη εκτός έδρας (2-3-8) και με αμφίβολο τον πρώτο σκόρερ της, η Σαμπντόρια των πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) και των τριών σερί άσων έχει τον πρώτο λόγο.
299.        ΣΙΕΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Στην έδρα της βασίζει η Σιένα (6-3-4 εντός, 1-3-9 εκτός) τις ελπίδες της για την παραμονή και τελευταία τα καταφέρνει πολύ καλά (τρεις σερί άσοι). Σε κακό φεγγάρι η Αταλάντα (1-3-6 στα δέκα τελευταία),ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.
300.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΙΕΒΟ
Θα παίξει για το 0-0 η Κιέβο, δεν περιμένουμε πάντως να τα καταφέρει στο καυτό φέτος “Αρτέμιο Φράνκι” (9-3-1 με 28-10 γκολ εντός η Φιορεντίνα). 2-0/3-0 μοιάζουν πιθανά σαν σκορ.
301.        ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Νο Bet.
302.        ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Τρομερό το κίνητρο των γηπεδούχων, που την τελευταία τετραετία έχουν χάσει μόνο μια φορά στην έδρα τους από τους Βαυαρούς, αλλά πώς να κοντράρει κανείς τη διαστημική φέτος Μπάγερν; Διπλό με πιθανότερο σκορ το αγαπημένο 0-2 της ομάδας του Χάινκες.
303.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Επτά σερί GG μετράει η ΒΑΚ Πέλετς, 5/6 μετράει στα δικά της πιο πρόσφατα παιχνίδια η Ραπίντ Βιέννης. Θα αποφύγουμε το διπλό αφού οι γηπεδούχοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο και είναι ικανοί για την έκπληξη, προτιμώντας over και GG.
304.        ΛΩΖΑΝΝΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Δεν καταλαβαίνει τίποτα η πρωτοπόρος του ελβετικού πρωταθλήματος Γκρασχόπερς, απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική άνετο 0-0 στην έδρα της Βασιλείας, στο κύπελλο μεσοβδόμαδα θριάμβευσε με 4-1 και κόντρα στη μέτρια Λωζάννη των 3/3 ηττών το 2013 το διπλό δεν θα μπορούσε να πληρώνει πάνω από το 2,30 που βρίσκουμε αυτή την ώρα.
305.        ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Πολύ μικρός ο άσος για να ασχοληθούμε.
306.        ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Αστέρας Τρίπολης, μετράει τη νέα χρονιά 6-1-1 χάνοντας μόνο απ’ τον Ολυμπιακό. 4-3-4 το εκτός έδρας ρεκόρ των Αρκάδων, 4-4-3 το εντός του ΠΑΣ, που δίνει μάχη για τα πλέι-οφ και δεν θα του κακοπέσει ο βαθμός. Χ.
307.        ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ- ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Η Ντεν Χάαγκ δείχνει κάποιες φορές αξιέπαινη σοβαρότητα (μόλις 6 ήττες έχει στο πρωτάθλημα, 4-5-3 μετράει εντός),όπως στο 1-1 στην έδρα του Άγιαξ την προηγούμενη αγωνιστική, η Χέρακλες πάντως είναι ομάδα που αρκείται να πεθάνει. Θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, από 1-1 ξεκινάει και πάει προς τον άσο.
308.        ΤΟΤΕΝΑΜ- ΑΡΣΕΝΑΛ
Λονδρέζικο ντέρμπι με άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ, εδώ που έχει φτάσει η Τότεναμ (7-4-2 εντός, 7-4-0 το αήττητο σερί της) και με τον Μπέιλ σε δαιμονιώδη φόρμα δεν θα αφήσει πιστεύουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κόντρα σε μια Άρσεναλ (5-5-3 εκτός) που επανειλημμένα έχει δείξει έλλειψη τσαγανού. Άσος και σκόρερ anytime Μπέιλ, αφού μόνος του την ξελασπώνει επιθετικά τελευταία.
309.        ΜΑΡΣΕΪΓ – ΤΡΟΥΑ
Καλά παίζει αλλά δεν κερδίζει  (τέσσερα σερί Χ) η Τρουά ,το ίδιο θα γίνει και στο Βελοντρόμ.
310.        ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΡΑΝΤΕΡΣ
No Bet.
311.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Ήττα μέσα στο πρόγραμμα για την Εσπανιόλ το 1-0 στο “Βιθέντε Καλντερόν” από την Ατλέτικο Μαδρίτης, πριν από αυτή μετρούσε αήττητο σερί 5-1-0. Η Βαγιαδολίδ έβγαλε “κουλό” διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, δύσκολα όμως κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί. Άσος.  
312.        ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΛΟΥΓΚΟ
Ομάδες έδρας αμφότερες, 4-5-4 μετράει στο σπίτι της η Μιραντές αλλά στο 2,10 δεν θα στηρίξουμε μια ομάδα που δεν έχει ούτε γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Πάσο.
313.        ΜΟΥΡΘΙΑ – ΧΕΡΕΘ
15 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η ουραγός της Σεκούντα Χερέθ, 7 σερί ήττες μετράει στα πιο πρόσφατα, στα έξι τελευταία δεν σκόραρε, βγήκαν και στη φόρα οικονομικά προβλήματα. Έστρωσε λίγο η Μούρθια (0-1 νίκη στην έδρα της Μιραντές, 0-0 εντός με τη Νουμάνθια), έχει τον πρώτο λόγο για τη  νίκη με τον άσο να πληρώνει 1,90+.
314.        ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Μόνο την ουραγό Χερέθ κέρδισε στα επτά τελευταία παιχνίδια της η Νουμάνθια (6-4-3 εντός), το παλεύει τελευταία η Σανταντέρ των εννέα βαθμών στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Θα αποφύγουμε τον άσο.
315.        ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ
Μπερδεμένο, και οι δύο ομάδες είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Πάσο.
316.        ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Ανοιχτά αγωνίζεται η Πονφεραδίνα, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης Β’ που στην κόντρα είναι φωτιά. Θα πάμε με τα γκολ.
317.        ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΠΟΕΛ
No Bet.
318.        ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ
Δείχνει να βρίσκει ρυθμό η Νασιονάλ, επέστρεψε στις νίκες με το πειστικό 3-1 επί της Ολιανένσε και επιθετικά έχει σταθερότητα. Διπλό με κάλυψη στο Χ.
319.        ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ
Άρχισε τα over η Μαρίτιμο, κόντρα όμως στη μαχόμενη για την παραμονή της Μορεϊρένσε που θα αγωνιστεί κλειστά λογικά θα επιστρέψει στα αγαπημένα της under (9/10 εντός). Θα πάμε με τα λίγα γκολ, πιθανά τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
320.        ΡΙΟ ΑΒΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ
Εκτός έδρας η Ρίο Άβε βγάζει το καλό της πρόσωπο (6-1-3 εκτός, 2-4-4 εντός), η Εστορίλ έχει τα επιθετικά όπλα για να βρει δίχτυα τουλάχιστον μια φορά, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο, αφού οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι σερί.
321.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.-ΜΑΪΝΤΖ
Από τα ματς-βούτυρο στο ψωμί της Μάιντζ,  θα βρει τους χώρους να χτυπήσει στην κόντρα και αν προηγηθεί δύσκολα η Φορτούνα θα βρει απαντήσεις. 0:0 ασιατικό διπλό.
322.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Πλέον οι μπουκ ανοίγουν τα διπλά της Ζούλτε Βάρεγκεμ στο 1,80-1,90, δεν είναι ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας αλλά με 9-3-1 εκτός και κορωνίδα το μεσοβδόμαδο διπλό στην έδρα της Άντερλεχτ ποιος θα την κοντράρει;
323.        ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Εντελώς αναξιόπιστες φέτος οι μεγάλες της Τουρκίας, η αναμετρήσεις μεταξύ τους κατά συνέπεια λοιπόν είναι καθαρές τριπλές. Μόνο το ποντάρισμα στα γκολ έχει λογική, 9/12 over 2,5 και GG μετράει εντός η Μπεσίκτας (4-7-1 το ρεκόρ της εντός), 7/11 GG εκτός η Φενέρ. Πολύ 1-1 έχει.

324.        ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Χωρίς λάμψη το φετινό αθηναϊκό ντέρμπι, αφού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας την τρέχουσα σεζόν. Λογικά καμία ομάδα δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα, Χ και under έχουν τον πρώτο λόγο.
325.        ΟΝΤΕΝΣΕ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Δυνατό ματς στην πρεμιέρα των ομάδων για το 2013, 4-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ της 4ης Οντένσε, 4-4-1 το εκτός της πρωτοπόρου Κοπεγχάγης, θα μας απασχολήσει πιθανότατα στο live το over αφού αμφότερες έχουν πολύ δυνατές επιθέσεις.
326.        ΜΑΛΑΓΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
4η εναντίον 2ης, εξαιρετικά αμφίρροπο ματς μοιρασμένο στη μέση από τους μπουκ. Αν έπρεπε να ρισκάρουμε κάπου αυτό θα ήταν το Χ.
327.        ΠΟΥΜΑΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
14/16 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν ισόπαλα, έφεση στα Χ έχει φέτος η Γουαδαλαχάρα (2-5-1, όλα τα Χ με σκορ 1-1), θα πάμε με την ισοπαλία και με μικρότερη μίζα στο 1-1 τελικό.
328.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΧΙΡΟΝΑ
Από μεγάλες νίκες προέρχονται αμφότερες (0-1 στην Αλκορκόν η Σπόρτινγκ Χιχόν, 2-0 στο εντός έδρας εξάποντο για την εξάδα κόντρα στην Κόρδοβα η Χιρόνα), δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης η γηπεδούχος αφού στις λεπτομέρειες είναι απρόσεκτη, οι Καταλανοί είναι ομάδα κυρίως έδρας αλλά εκτός μετράνε 4-4-6 και το Χ2 του 1,90+ μας βάζει σε σκέψεις.
329.        ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
0-1-6 από την τελευταία νίκη της μετράει η ουραγός Μπέιρα Μαρ, προφανές σημείο το διπλό, που μπορεί να συνδυαστεί με το over.
330.        ΡΟΜΑ – ΤΖΕΝΟΑ
Ανεβασμένη μετά τη φυγή Τζέμαν η Ρόμα (2/2 νίκες), μετράει 5/5 άσους κόντρα στη Τζένοα την τελευταία πενταετία και περιμένουμε να τα καταφέρει ξανά. Αντιστοιχηματικό, πολύ μικρή η απόδοση του άσου για να κοντράρουμε μια ομάδα αήττητη στα πέντε τελευταία (2-3-0).   
331.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.
Με υπηρεσιακό η Αρχεντίνος, που έδιωξε τον Σούρερ μετά τις 3/3 ήττες στο ξεκίνημα, καλά άρχισε το Τορνέο Φινάλ η Γοδόι Κρουζ (2-1-0, 3/3 GG) και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον άσο πάντως να πληρώνει λίγο (1,85)για τα δεδομένα του αργεντίνικου πρωταθλήματος.
332.        ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
3/3 ισοπαλίες η Σαν Λορέντσο, 3/3 νίκες η Ρίβερ Πλέιτ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μοιρασμένο στη μέση στα μάτια τα δικά μας και των μπουκ, έχει πολύ Χ.
333.        ΤΙΓΚΡΕ - ΟΛ ΜΠΟΪΣ
Κλίνουμε ελαφρώς προς τον άσο.
334.        ΛΙΛ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Πιο φρέσκια η Λιλ (6-4-2 εντός), προέρχεται από τρεις σερί νίκες συνοδευόμενες από εξαιρετικές εμφανίσεις και κόντρα στη ντεφορμέ (3 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει) και κουρασμένη από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις Μπορντό έχει σαφώς τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
335.        ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΕΤΙΣ
Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (0-2-3)  η Μπέτις με το εντυπωσιακό 3-0 επί της Μάλαγα, εκτός έδρας είναι καλή (6-1-5) και της ταιριάζει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Εξίσου καλή στο Σαν Σεμπαστιάν και η Ρεάλ Σοσιεδάδ (7-4-2), το ματς είναι ντέρμπι για την έξοδο στην Ευρώπη και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Πιθανό το GG, όπως και να χει το 1,90 για το +0,75 ασιατικό διπλό κρίνεται υπερβολικό.
336.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Μεγάλο ντέρμπι για την εξάδα που μπορεί να πάει παντού. Στην έδρα της το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κοντράρεται η Κόρδοβα, αλλά οι μπουκ το έχουν μοιράσει σωστά.
337.        ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΣΙΚΑΓΟ
Πρεμιέρα στην MLS, χωρίς Μπέκαμ πια και με τον Ντόνοβαν εκτός του Λος Άντζελες, προς το Χ2 κλίνουμε.
338.        ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΛΑΝΟΥΣ
Από ήττα στο ντέρμπι με την Ιντεπεντιέντε προέρχεται η Ρασίνγκ, 3/3 νίκες με τέρματα 8-0 μετράει στο πρωτάθλημα η Λανούς. Δεν θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε κάπου αλλού πέραν του διπλού.  
339.        ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Μικρός ο άσος, αδύναμη η Ουνιόν αλλά και η Μπόκα δεν σκίζει (1-1-1 το ρεκόρ της ως τώρα). Εν αναμονή για να δούμε αν ο Ρικέλμε θα κάνει την επανεμφάνιση του με τη φανέλα των γηπεδούχων.
340.        ΑΤΛΑΝΤΕ – ΤΟΛΟΥΚΑ
No Bet.
341.        ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
No Bet.
342.        ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ
Ξεχωρίζει ο άσος, πέρυσι το Σαν Χοσέ ήταν πολύ δυνατό στην έδρα του (10-6-1) και με τον Γουοντολόφσκι να το οδηγεί επιθετικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα σε ένα Σολτ Λέικ που δεν ξεκίνησε τη χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights