CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης 5/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Το ποδοσφαιρικό ματς που περιμένει όλη η υφήλιος (αφού πλέον τα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ έχουν κουράσει με τη συχνότητα τους), ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει εκεί που λατρεύτηκε σαν θεός, ο Μουρίνιο εκεί που μισήθηκε όσο κανένας άλλος, το εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έδειξε ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι μπουκ δίνουν τον πρώτο λόγο στη Ρεάλ, η αγορά στηρίζει λόγω μομέντουμ από τις δύο νίκες επί της Μπαρτσελόνα, εμείς όμως θα άμε με τη γριά αλεπού που και στο πρώτο ματς έστησε καλύτερα την ομάδα του. Στο 1,95 ο +0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα
 εδώ.
101. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ καλοδουλεμένες ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και όπως έχουν αποδείξει φέτος μπορούν να κοντράρουν τους μεγάλους της Ευρώπης, ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στη Ντόρτμουντ που έχει και το πλεονέκτημα του 2-2 στο πρώτο ματς και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει, τα 1,60 του άσου όμως κρίνονται υπερβολικά χαμηλά, από τη στιγμή μάλιστα που οι Γερμανοί περνάνε και με 0-0/1-1. Σε αυτό το σετ αποδόσεων θα πάμε με το +1 ασιατικό διπλό στο 1,90 (Bet365), ενώ στοιχηματική αξία υπάρχει και στο GG (1,60). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
102. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Τη δεύτερη θέση ψάχνει η Γουότφορντ, που μετράει 7-2-1 στα δέκα τελευταία, έχει κάνει όμως καλές γκέλες εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από την πρώτη ήττα μετά από εφτά παιχνίδια, άσος λέει η λογική (1,75), καλύτερη απόδοση όμως θα βρούμε στο live.
103. ΚΑΡΝΤΙΦ-ΝΤΕΡΜΠΙ
Σταθερά πρωτοπόρος η Κάρντιφ και με εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις (13-1-2), έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Ντέρμπι που δεν κερδίζει εδώ και έξι ματς (0-3-3). Στο 1,65 ο άσος.
104. ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΝΤΣ
Σαφώς φαβορί η Λέστερ αν κρίνουμε και από τις εντός έδρας επιδόσεις της (12-2-3), αλλά και τις εκτός έδρας της Λιντς (3-5-9), δεν είναι πάντως για 1,66 ο άσος. Εντυπωσιακό στατιστικό που θέλει τη Λιντς να μετράει 10 συνεχόμενα 0-0 στο ημίχρονο (3,30), σε παιχνίδια που εμφανίστηκαν τελικά 9/10 under.
105. ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΓΟΥΛΒΣ
Ματς-αίνιγμα, με τη Μίλγουολ να μετράει 1-0-6 στα εφτά τελευταία και τη Γουλβς να βρίσκεται στην προτελευταία θέση έχοντας να κερδίσει από τις 21 Δεκεμβρίου και μετρώντας 0-5-4 με τον νέο της τεχνικό!
106. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Ισόβαθμες λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας οι δύο ομάδες, μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, πρώτο σημείο η ισοπαλία (3,50).
107. ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Η Μπέρνλι έρχεται από μεγάλη νίκη μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η Μπάρνσλεϊ που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς μετά από τέσσερις σερί νίκες γνώρισε δύο διαδοχικές βαριές ήττες. Από τον άσο του 1,95 δείχνει καλύτερο το 1,85 του over (πέντε σερί οι φιλοξενούμενοι).
108. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Η Σίτι απέδειξε πως μπορεί να παίξει και άμυνα και μόνο έτσι θα έχει ελπίδες να σωθεί. Εντός έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, όμως και η Μπράιτον είναι σούπερ φορμαρισμένη. Υπάρχει πιθανότητα να αλληλοεξουδετερωθούν και να πληρώσουν βάσει παράδοσης το under στο 1,87 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Αήττητη με τον νέο της προπονητή η Νότιγχαμ (3-1-0) και με τρεις σερί νίκες, έχει βρεθεί στο -4 από τα μπαράζ ανόδου και μπορεί να κάνει άλλη μία νίκη κόντρα στην «ανάλατη» Ίπσουιτς. 1,83 αποδίδει ο άσος.
110. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Ματς που μπορεί να κρίνει πολλά. Η Πιτέρμπορο με νίκη βγαίνει από τις επικίνδυνες θέσεις και έχει την ψυχολογία μετά το φοβερό διπλό στο Μπλάκμπερν. Η Τσάρλτον από την άλλη έρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες παίζοντας κακό ποδόσφαιρο και ο άσος στο 2,40 της Bet365 αξίζει το ρίσκο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Η γηπεδούχος παλεύει για τη σωτηρία της και η φιλοξενούμενη για να μπει στα μπαράζ. Αμφίρροπο ματς, πρώτο σημείο η ισοπαλία (3,40).
112. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΚΑΡΛΑΪΛ
Η Κρόουλι αποδίδει σε όλη τη σεζόν καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι εντός, είναι όμως σε καλύτερη κατάσταση, με την Καρλάιλ να έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3). Προς τον άσο γέρνει το ματς (2,05).
113. ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Οκτώ αγωνιστικές αγνοούν τη νίκη οι γηπεδούχοι κι έρχονται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, έχοντας χάσει το τρένο των πλέι οφ. Η Ντόνκαστερ παραμένει πρωτοπόρος και είναι μακράν η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα (11-4-2). Προκλητικές οι τιμές του διπλού (3,10), 2,15 πληρώνει το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων.
114. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Έξι σερί ήττες συμπλήρωσε η Στίβενεϊτζ που δεν μπορεί με τίποτα να επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα, η Μπρέντφορντ είναι σταθερά ψηλά στη βαθμολογία (4η θέση) κι έρχεται από πέντε αήττητα ματς (3-2-0). Το διπλό είχε ανοίξει στο 2,00 και πλέον προσφέρεται στο 1,85, μια απόδοση που πλέον δεν έχει αξία.
115. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Η Χάρτλπουλ γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από εφτά αγωνιστικές (5-2-0), αλλά από την πρωτοπόρο Ντόνκαστερ και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις νίκες στο εξάποντο με την Κόλτσεστερ (2,45 ο άσος). Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί νίκες, όμως εκτός έδρας υστερούν πολύ (4-2-11).
116. ΟΞΦΟΡΝΤ-ΡΟΔΕΡΑΜ
Αμφότερες σε καλή κατάσταση, πολύ δύσκολο ματς για πρόβλεψη.
117. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Δέκα θέσεις χωρίζουν τις δύο ομάδες (2η με 12η), αλλά η Πορτ Βέιλ προβλημάτισε με την εικόνα της στα πρόσφατα παιχνίδια. Δεν είναι άσχημο το 1,80 του Χ2, αφού οι γηπεδούχοι αποδίδουν πολύ καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι εντός.
118. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Σε καλύτερη κατάσταση είναι η Τσέλτεναμ που βρίσκεται και οκτώ θέσεις παραπάνω (6η με 14η). Προβάδισμα στον άσο, ικανοποιητικότατο το 2,20 του άσου.
119. ΑΛΦΡΕΤΟΝ-ΜΠΑΡΟΟΥ
Σε μέτρια κατάσταση αμφότερες και λίγους βαθμούς πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού. Πιο δύσκολο ματς από το 1,85 του άσου.
120. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ-ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Εντός της ζώνης του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι και με πολλές ήττες στα πρόσφατα ματς (1-0-6 στα εφτά τελευταία). Σε δαιμονιώδη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, μετράνε εφτά σερί νίκες και 16-0-2 στα 18 τελευταία πρωταθλήματος. Πολύ πιθανό το διπλό στο 1,75.
121. ΝΟΝΙΤΟΝ-ΛΟΥΤΟΝ
Η Νόνιτον είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και ψάχνει βαθμούς για τη σωτηρία της. Το αρνητικό γι’ αυτήν είναι ότι βρίσκει τη Λούτον στο δεύτερο παιχνίδι της με νέο προπονητή (κέρδισε στη πρεμιέρα του) και το διπλό στο 2,00 έχει καλές πιθανότητες εμφάνισης.
122. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Η Στόκπορτ έχει μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς, αλλά η Ντάρτφορντ είναι δυνατή εντός έδρας (9-2-4) και είναι και σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση. Δύσκολο ματς.
123. ΡΕΞΑΜ-ΕΜΠΣΦΛΙΤ
Πρωτοπόρος με προτελευταία είναι το ματς κι έτσι δικαιολογούνται τα 1,36 του άσου. Η εντός και εκτός έδρας συμπεριφορά των δύο ομάδων (11/16 και 10/15 over, αντίστοιχα) οδηγούν στο over, όμως η Ρέξαμ έχει φέρει 5 under στα 6 τελευταία. No bet.
124. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ-ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Η Κέμπριτζ είναι ελαφρώς ανεβασμένη στα πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά η Σάουθπορτ χάνει πολύ δύσκολα τελευταία. Περίπου ισόβαθμες είναι οι δύο ομάδες, δύσκολο ματς, πρώτο σημείο η ισοπαλία (3,50).
125. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Ντέρμπι μεταξύ ομάδων που κυνηγούν την είσοδο στα πλέι οφ (6η με 5η στη βαθμολογία), τόσο δύσκολο το παιχνίδι όσο δείχνουν και οι αποδόσεις (2,50-3,40-2,70).
126. ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ
Γειτονικό ντέρμπι που βρίσκει τις δύο ομάδες σε καλή κατάσταση, αλλά σε πολύ καλύτερη τη Νιούπορτ (4 σερί νίκες), με τους φιλοξενούμενους να είναι και μία από τις πιο αποδοτικές εκτός έδρας ομάδες (9-1-4). Προβάδισμα στο ασιατικό level ball της Νιούπορτ (1,825).
127. ΧΑΡΤΣ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Σε ελεύθερη πτώση η Χαρτς (πέντε σερί ήττες) που ξέμεινε και από στόχους, με τη Σεντ Τζόνστον να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και να ψάχνει τη νίκη για να μπει στα πλέι οφ. Υπερβολικές οι τιμές του διπλού (2,80), 2,05 πληρώνει το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων.
134. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΧΑΛ
Ντέρμπι κορυφής με τις δύο ομάδες σε καλή κατάσταση, δύσκολη η επιλογή σημείου, αν κρίνουμε από τις εντός έδρας επιδόσεις της Κρίσταλ Πάλας (13/17 over), το over δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο αουτσάιντερ (2,05).
135. ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Η Μπόλτον έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για να προλάβει τα πλέι οφ και μετράει τρεις σερί νίκες και έξι αήττητα ματς (4-2-0). Την ίδια στιγμή η Μπλάκμπερν πηγαίνει στο γειτονικό ντέρμπι με σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (0-2-3) και δύο διαδοχικές ήττες δεχόμενη από τρία γκολ. Όλα δείχνουν άσο (1,85).
136. ΝΙΟΥΕΛΣ-ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ
Μία νίκη και μία ήττα έχουν οι δύο ομάδες στον όμιλο, η Νιούελς είναι σταθερά καλή και φέτος, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους μέτριους φιλοξενούμενους. Πιθανός άσος, χωρίς αξία το 1,72.
137. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑΡΑ
1-0-1 μετράνε και οι δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι πρέπει να κερδίσουν αυτό το ματς αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Λάρα δεν είναι κακή ομάδα αλλά δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση. Έχουν σαφές προβάδισμα οι γηπεδούχοι, μικρό πάντως το 1,44.
138. ΓΚΡΕΜΙΟ-ΚΑΡΑΚΑΣ
Με αμυντική προσήλωση και τακτική θα αγωνιστεί η Καράκας για να έχει ελπίδες θετικού αποτελέσματος. Η Γκρέμιο φέτος είναι πολύ ποιοτική ομάδα σε όλες τις θέσεις, όμως δεν παύει να της αρκεί και μια νίκη με χαμηλό σκορ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πολύ χαμηλός ο άσος στο 1,28, αξίζει το ρίσκο στα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 που δίνουν μέση απόδοση 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
139. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟ
Από το μακρινό Μεξικό και την Τιχουάνα πίσω στο Ορούρο της Βολιβίας και χωρίς να προλάβει να πάρει ανάσα η Σαν Χοσέ ταξιδεύει στο Σούκρε για να παίξει με την Ουνιβερσιτάριο. Πλήρως καταπονημένη και ταλαιπωρημένη θα εμφανιστεί στην Μπογκοτά (11 ώρες ταξίδι) κάτι που δηλώνουν όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι τους παίκτες της. Η Μιγιονάριος έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο με δύναμη την καυτή της έδρα, επιλογές η νίκη της με μηδέν παθητικό στο 2,02 καθώς και το 1/1 στο 1,97 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
140. ΕΜΕΛΕΚ-ΙΚΙΚΕ
Μετά από τρεις αγωνιστικές οι δύο ομάδες έχουν μία νίκη και δύο ήττες και βρίσκονται στην 3η και 4η θέση, αντίστοιχα, του ομίλου. Δυνατή εντός έδρας η Έμελεκ, αναμένεται να επικρατήσει, όμως και εδώ οι τιμές του άσου είναι μικρές (1,40).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights