CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης 6/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Τετάρτης.


141. ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Επαναληπτικός προημιτελικός κυπέλλου είναι το παιχνίδι χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού η πρόκριση έχει κριθεί – εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου – με την Ομόνοια να κερδίζει 4-0 στο πρώτο ματς. Η Ανόρθωση λογικά θα ανοιχτεί γρήγορα και αν σκοράρει η Ομόνοια τα πάντα θα τελειώσουν.
142. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Ούτε εδώ ευνοεί το σκορ αφού ο ΠΑΟΚ – που είναι και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Λεβαδειακό τη δεδομένη χρονική στιγμή – έχει παρακαταθήκη το 2-0 της Τούμπας. Ο Δικέφαλος θα ψάξει ένα γκολ για να… ηρεμήσει, ώστε να ξοδέψει τις λιγότερες δυνατές δυνάμεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
143. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ιδιαίτερα ανεβασμένη στα πρόσφατα παιχνίδια της η ΒΑΚ Πέλετς, αναμένεται να δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό τη Σάλτσμπουργκ η οποία έχει μεγαλύτερο κίνητρο, παράλληλα όμως έχει κάνει και αρκετές γκέλες στο φετινό πρωτάθλημα. Πολύ μικρό το 1,53 για το διπλό με τους γηπεδούχους να μην χάνουν μετά τη διακοπή (2-1-0), πολύ καλύτερο το goal-goal στο 1,83 της Bet365, που αν επιβεβαιωθεί θα είναι το ένατο συνεχόμενο της ΒΑΚ Πέλετς και το 13ο στα 14 τελευταία της παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
144. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΟΝΤΕΝΣΕ
Τρύπιες οι άμυνες και των δύο, αποτελεσματικές πάντως και οι επιθέσεις τους και το μεταξύ τους ματς αναμένεται αρκετά ανοιχτό. Στο 1,75 το over στον Stoiximan, αξίζει το ρίσκο μέχρι και στο over 3,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
145. ΜΟΝΤΕΝΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ
Αμφότερες έχουν μόνο μία νίκη μετά τη διακοπή (1-2-3 η Μόντενα και 1-3-3 η Μπρέσια), αλλά όποια από τις δύο κερδίσει θα πιάσει την 6η θέση και τα μπαράζ ανόδου. Δεν αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, με σχεδόν όλα τα ημίχρονα των δύο ομάδων το 2013 να είναι σφιχτά και τα περισσότερα να λήγουν χωρίς σκορ. 2,62 πληρώνει το 0-0 στο ημίχρονο στην Bet365, καλή περίπτωση δείχνει και η ισοπαλία στο 90λεπτο στο 3,10, με την Μπρέσια να είναι η ομάδα με τις περισσότερες στην κατηγορία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146. ΤΣΕΖΕΝΑ-ΑΣΚΟΛΙ
Πολύ καλή πορεία διαγράφει η Τσεζένα μετά τη διακοπή (4-1-1) κι έχει ανέβει στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Άσκολι που χρωστάει… 1,5 παιχνίδι βρίσκεται στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις. Με στόχο να μην ηττηθούν θα παραταχθούν πιθανότατα οι φιλοξενούμενοι και η ισοπαλία δεν φαίνεται να στεναχωρεί ιδιαίτερα την Τσεζένα. 3,15 πληρώνει το Χ στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΕΛΤΙΚ
Γνωστή από τώρα η ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, η Σέλτικ με το βρετανικό πείσμα της θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με μια καλή εμφάνιση. Οι Ιταλοί αναμένονται πιο χαλαροί μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα, γι’ αυτό θα ξεχωρίσουμε το GG, που βρίσκουμε στο πλουσιοπάροχο 2,20 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148. ΠΑΡΙ ΣΖ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Παρότι η Παρί παρουσιάστηκε εμφανώς καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων η νίκη της στην Ισπανία σε συνδυασμό με την απουσία του Ιμπραΐμοβιτς έκαναν τους μπουκ να ανοίξουν τον άσο κοντά στο 1,90 (1,875/Bet365), απόδοση που μας ικανοποιεί για να στηρίξουμε την ομάδα του Αντσελότι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Θεωρητικά και οι δύο ομάδες κυνηγούν τα πλέι οφ, αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση και το ματς είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο. Εξάλλου, η Νοτς Κάουντι σε όλη τη χρονιά αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι εντός.
150. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-ΕΞΕΤΕΡ
Εδώ υπάρχει και διαφορά στη βαθμολογία (17η με 4η), με τις δύο ομάδες να είναι σε καλή κατάσταση. Τριπλή και αυτή η αναμέτρηση με προκλητικές αποδόσεις στο διπλό (2,80), αφού η Έξετερ είναι από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες κι έχει βγάλει διπλό στις 11/17 εξόδους της (11-2-4).
151. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκεται η Μάνσφιλντ που μετράει πέντε σερί νίκες και 9-0-1 στα δέκα τελευταία και παρά το ότι ταξιδεύει σε μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων εντός και εκτός έδρας, 12/17 over η Γουόκινγκ και 11/16 η Μάνσφιλντ, αντίστοιχα, το διπλό αξίζει να συνδυαστεί και με το over, συνδυασμός που πληρώνει 2,87 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ-ΛΙΝΚΟΛΝ
Και οι δύο έχουν κίνητρο για το ματς για διαφορετικούς λόγους, δίκαιο το 1,80 του άσου με τη Λίνκολν που μάχεται για τη σωτηρία της να μετράει 0-2-3 στα πέντε τελευταία.
153. ΝΤΑΝΤΙ-ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
Η Νταντί έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κόντρα στη Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, η Σεντ Μίρεν είναι κάκιστη φέτος εκτός έδρας και κουβαλά και κούραση-απογοήτευση από τη μάχη κόντρα στη Σέλτικ. Προκλητικό το +0,25 των γηπεδούχων που πληρώνει 2,025 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ
Εξαιρετικά δείγματα έχει δώσει η Λιμπερτάδ (Παραγουάη) στις δύο πρώτες αγωνιστικές (2-0-0 με γκολ 4-0) και οι Περουβιανοί της Σπόρτινγκ Κριστάλ (1-0-1 μετράνε στον όμιλο) δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα. Ο άσος, πάντως, είναι ιδιαίτερα χαμηλός (1,40).
155. ΤΙΓΚΡΕ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Μόνο για τη νίκη θα παίξει η Τίγκρε καθώς μετά από δύο αγωνιστικές έχει απολογισμό 0-0-2 με γκολ 0-4. Η Παλμέιρας από την άλλη μετράει 1-0-1 και λογικά θα βρει χώρους να απειλήσει. Από τα πλέον αμφίρροπα ματς.
156. ΤΙΧΟΥΑΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Αήττητες μέχρι τώρα στον όμιλο οι δύο ομάδες (2-0-0 με γκολ 5-0 η Τιχουάνα, 1-1-0 με γκολ 3-1 η Κορίνθιανς) και η ισοπαλία (3,40) που βγαίνει και από τη δυναμικότητα των ομάδων αλλά και αγωνιστικά, ενδεχομένως να μην χαλάσει κανέναν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόσταση των δύο ομάδων είναι 9.800 χλμ., η μεγαλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης!
157. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΧΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων κι έτσι δικαιολογούνται τα 1,28 του άσου, με δεδομένο ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους ήταν ανοιχτά (2/3 over η Φλουμινένσε, 3/3 οι Χιλιανοί της Ουατσιπάτο) υπάρχει προβάδισμα και στο over (1,70).
158. ΤΟΛΟΥΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΛΑΜΠ
Σε υψόμετρο 2.680 μέτρων η αναμέτρηση με την Τολούκα να έχει ευκαιρία νίκης κόντρα στην αδύναμη και με προβλήματα Μπαρτσελόνα του Ισημερινού. Ο άσος πληρώνει 1,61, αξίζει να τονιστεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν 2/2 over (2,05) και goal-goal (2,00) μέχρι τώρα στον όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights