CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης 7/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Πέμπτης.


159. ΑΝΖΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Πανίσχυρη στη Ρωσία η Ανζί, κυνηγάει την ευρωπαϊκή διάκριση και έχει την ποιότητα να υπερκεράσει το εμπόδιο της Νιούκασλ, που είναι αξιόμαχη αλλά έχει άλλες προτεραιότητες. Ο άσος ήδη υποχωρεί αισθητά, στο 1,70 τον βρίσκουμε στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα 
εδώ.
160. ΠΛΖΕΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Ασυναγώνιστη στην έδρα της η Πλζεν, που εντυπωσιάζει φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην προβληματική Φενέρ που θα αγωνιστεί χωρίς τον αναντικατάστατο φέτος Μεϊρέλες. Ως πρώτο παιχνίδι περιμένουμε και τις δύο ομάδες πιο μαζεμένες, γι’ αυτό από τον ξερό άσο του 2,15 (Stoiximan) θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 που δίνουν μέση απόδοση 2,35 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
161. ΣΤΕΑΟΥΑ-ΤΣΕΛΣΙ
Λίγο η χαλάρωση λόγω επαναληπτικού, λίγο το ματς με την Μάντσεστερ και λίγο η τρομερή έδρα της Στεάουα κάνουν το 1,90 του διπλού προς αποφυγή για ποντάρισμα. Αξίζει το 1Χ των Ρουμάνων στο 1,88 της Bet365 και η Τσέλσι δεν θα χαλαστεί σε ενδεχόμενη ισοπαλία που θα αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τον επαναληπτικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΛΑΤΣΙΟ
Χωρίς τον παικταρά Ιμπίσεβιτς η Στουτγάρδη που εντός είναι τραγική και έρχεται από ήττα στα τελευταία λεπτά από τη Λεβερκούζεν. Η Λάτσιο είναι αήττητη στην Ευρώπη, ξέρει πώς να παίξει με γερμανικές ομάδες και το 1,75 του Χ2 στον Stoiximan αξίζει της προσοχής μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163. ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΖΕΝΙΤ
Πολύ καλό το ξεκίνημα της Βασιλείας το 2013, με τον Γιακίν στον πάγκο οι πρωταθλητές Ελβετίας έχουν βρει ρυθμό, αλλά η Ζενίτ υπερτερεί σε ποιότητα και φιλοδοξίες και στο 1,825 το 0:0 ασιατικό διπλό των Ρώσων (Bet365) αποτελεί την επιλογή μας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
164. ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ
Μετά τον αποκλεισμό της κατόχου του τροπαίου η Ρούμπιν επιστρέφει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα. Συνταγή «Βιθέντε Καλντερόν» αναμένεται να ακολουθήσουν οι Ρώσοι, που πάντα στη διοργάνωση (κυρίως εκτός έδρας) είναι σφιχτοί και δύσκολα τα παιχνίδια τους ανοίγουν. Η Λεβάντε δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχει λόγο να ρισκάρει, έχοντας στο μυαλό της κυρίως να μην δεχτεί γκολ. Με το under πηγαίνει και ο Δάσκαλος στο 1,65 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165. ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΟΡΝΤΟ
Το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση είναι η Μπενφίκα που φέτος κινείται σε πολύ υψηλότερα στάνταρ από την αναιμική Μπορντό, η οποία δυσκολεύεται στο γκολ και τελευταία είναι και ντεφορμέ. Σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ οι Πορτογάλοι δείχνουν ανίκητοι εντός έδρας, μετρώντας 11-1-0 στα 12 τελευταία και σκοράροντας στα 11/12 από δύο γκολ και πάνω. Συνήθως χάνουν χωρίς να σκοράρουν οι Γιρονδίνοι, 1,925 πληρώνει ο -1 ασιατικός άσος στην Bet365 που θα εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης στους γηπεδούχους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
166. ΤΟΤΕΝΑΜ-ΙΝΤΕΡ
Σε εκπληκτική κατάσταση Τότεναμ και Μπέιλ, η άμυνα των «σπιρουνιών» έχει σφίξει και ο Ουαλός εξτρέμ την οδηγεί εκ του ασφαλούς στην επίθεση, το passing game της δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί από την ασταθέστατη αμυντικά Ίντερ που θα πρέπει και πάλι να κάνει ηρωικά πράγματα μπροστά για να αποφύγει την ήττα. Στο 1,75 βρίσκουμε τον άσο στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
167. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Μάχη Βραζιλιάνων-Αργεντίνων στο «Μορουμπί» με τη Σάο Πάολο να μετράει 1-0-1 στον όμιλο με 2/2 over και goal-goal και την Άρσεναλ Σαραντί να έρχεται από δύο ήττες στον όμιλο με 2-1 και 2-5! Η Σάο Πάολο είναι αήττητη και στους 17 τελευταίους της εντός έδρας αγώνες σε διεθνές επίπεδο (13-4-0), 2,20 πληρώνει ο συνδυασμός 1 & over.
168. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Περίεργο ματς με τη Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) να έχει ξεκινήσει με 2/2 ήττες στον όμιλο, αλλά να παρατάσσεται με νέο προπονητή και τους Κολομβιανούς της Σάντα Φε να μετράνε 2/2 ισοπαλίες με 1-1. Προς αποφυγή είναι το παιχνίδι, αφού δεν ξέρουμε πως θα επιδράσει η αλλαγή τεχνικού στους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντιστέκονται μέχρι τώρα.
169. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, η Ατλέτικο Μινέιρο έρχεται από το 2-5 στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί και μετράει 2/2 νίκες, οι Βολιβιανοί της Δε Στρόνγκεστ έχουν απολογισμό 1-0-1 αλλά δύσκολα θα πάρουν αποτέλεσμα σε αυτήν την έδρα. Οι γηπεδούχοι μετράνε και 31-8-0 στα 39 τελευταία εντός έδρας, αναμένεται ευρεία νίκη, στο 1,975 ο -2,25 ασιατικός άσος.
170. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ
Δεν είναι στα καλά της η Μπόκα για να την προτιμήσουμε σε αποδόσεις του 1,61, καλύτερο δείχνει το goal-goal που πληρώνει 1,90 και έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια των δύο ομάδων στους φετινούς ομίλους του Λιμπερταδόρες (1-0-1 μετράει η Μπόκα με 2/2 over και goal-goal, 1-1-0 και οι Ουρουγουανοί της Νασιονάλ με επίσης 2/2 over και goal-goal).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights