CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8/3/2013


Άνετα Τότεναμ και Λάτσιο

Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να ανοίγει τον δρόμο η Τότεναμ νίκησε 3-0 την Ίντερ στο Λονδίνο, ενώ και η Λάτσιο είναι κοντά στην πρόκριση με το 2-0 στην Στουτγκάρδη. Ήττα η Τσέλσι, νίκες για Μπενφίκα, Βασιλεία και Φενέρμπαχτσε (videos)


Η Τότεναμ νίκησε με 3-0 την Ίντερ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ με κεφαλιά από σέντρα του Σίγκουρτσον άνοιξε το σκορ στο 6', βρίσκοντας δίχτυα για 11η φορά στα τελευταία του 9 ματς (ένα με Ουαλία).
Ο Ουαλός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ρεβάνς του Μιλάνο, λόγω καρτών, ενώ τα άλλα δύο τέρματα των "σπερς" πέτυχαν οι Σίγκουρτσον και Βερτόνχεν.
Ήττα η Τσέλσι, "διπλά" Λάτσιο και Φενέρ


Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-90

Ανώτερη η Μπαρτσελόνα νίκησε στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό με 90-77 και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ΣΤ' Ομίλου. Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν από το -12 στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν 2/17 τρίποντα (11% video).


 Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία αψήφησε το κατάμεστο ΣΕΦ και έφτασε στην εκτός έδρας νίκη με 90-77.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους Εράζεμ Λόρμπεκ και Πιτ Μάικλ που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και ηττήθηκαν από τους Καταλανούς.
Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον έχουν ρεκόρ 6-4, ενώ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 9-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν σωστά στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου και στο -12 της Μπαρτσελόνα, όμως οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν έχασαν την συγκέντρωση τους και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights