CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Επιστρέφουν Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ στην Τούμπα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Σάλκε και Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ ετοιμάζονται να επιστρέψουν. Διαβάστε τα πλάνα του Πορτογάλου.




Λίγες ημέρες έχουν περάσει από το ματς της Τετάρτης απέναντι στην Σάλκε και στον Ολυμπιακό δεν έχουν χρόνο και πολυτέλειες για ξεκούραση αφού έρχεται η σπουδαία αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Στον Πειραιά θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με την υπόθεση πρωτάθλημα και στην Τούμπα έχουν μια λαμπρή ευκαιρία αφού με νίκη θα αυξήσουν τη διαφορά τους στους 11 βαθμούς από τον δεύτερο.

Επειδή όμως το παιχνίδι στην Γερμανία έφερε κούραση σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλωστε δοκιμάζει αρκετές ενδεκάδες και μοιράζει το χρόνο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Ένας από τους παίκτες που έχει καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ξεκινούσε βασικός είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και να είναι ο "μαέστρος" του Ολυμπιακού στην Τούμπα.
Από κει και πέρα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται να σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Κώστα Μήτρογλου και να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο "τρομοκράτης" του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι... γεννημένος για τέτοια ματς και τέτοιες έδρες.
Στην ενδεκάδα πιθανότατα να δούμε τους Φουστέρ και Φέισα, όμως αυτά θα φανούν και στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights